Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (2.79 secunde)
Presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, citat de NewsIn, a declarat ca este foarte optimist in privinta sistemului de pensii private.
Potrivit lui Nicolae Fronescu, directorul Directiei Piete Targuri Ogoare (DPTO) Constanta, in vederea comercializarii brazilor de Craciun au fost stabilite un numar de 44 de locatii, a cate 3-4 metri fiecare.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Steaua, calificata in turul III preliminar al Ligii Campionilor Steaua Bucuresti s-a calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor al fotbal, dupa ce a reusit sa invinga, si in retur, in Macedonia, pe Vardar Skopje cu scorul de 2-1.
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, inaugurat in Parcul Circului Monumentul dedicat lui Rainier al III-lea, cuprinzand o statuie a principelui, dar si un ansamblu cu personaje din lumea circului, a fost inaugurat, miercuri, in prezenta primarului general, Gabriela Firea, si a printesei Stephanie de Monaco.
Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting: ... Ganglionii pot fi palpabili, mobili sau fixati si de asemenea fara a se fi raspandit in corp. Stadiul III In acest stadiu tumorile depasesc 5 cm (T3).
Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting: ... Ganglionii pot fi palpabili, mobili sau fixati si de asemenea fara a se fi raspandit in corp. Stadiul III In acest stadiu tumorile depasesc 5 cm (T3).
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
Printul Charles a devenit Regele Charles al III-lea, dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a. Charles este noul Rege al Marii Britanii si va domni sub numele de Charles al III-lea. Regina Elisabeta a urcat pe tron la varsta de 25 de ani, in urma decesului tatalui sau.
Pregatirile pentru ceremonia fastuoasa a incoronarii Regelui Charles al III-lea sunt aproape gata. Mii de oameni sunt asteptati sa fie prezenti la incoronarea Regelui Charles al III-lea.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Mai mult, s-au adaptat la orice facilitate aparuta, de exemplu programul Prima Casa, unul dintre putinele impulsuri pe care statul le-a dat pietei imobiliare in 2009. Cum sa-ti mentii vanzarile pe timp de criza "Tragand linie, 2009 a fost un an mai bun decat ne asteptam.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Formatia Prometeu Craiova a obtinut o victorie cat se poate de concludenta marti seara, pe stadionul "Electroputere" din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4.
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Dar, presedintele Consiliului National mi-a sugerat ca nu ar fi bine sa nu iau cuvantul.
Catre sfarsitul anului in curs o mare parte din intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania vor intra in incapacitate de plata, a declarat, pentru "Replica" Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
FMI poate livra impreuna transele III si IV din imprumutul pentru Romania, in luna martie, daca autoritatile romane solicita acest lucru si daca perioada de incertitudine politica se prelungeste, insa guvernul trebuie sa se finanteze intre timp, la costuri mai mari, a declarat reprezentantul FMI Tonny Lybek.
google-analytics.com